De mannen van De Zijl wonnen dinsdag eenvoudig van ‘Jong Oranje’ en komen zaterdag opnieuw in actie. Het zal in eigen bad een stuk lastiger worden dan in Zeist. Tegenstander Het Ravijn verloor in zes wedstrijden nog niet één keer en pas afgelopen weekeinde morste de ploeg uit Nijverdal de eerste punten via een gelijkspel tegen Polar Bears. In de Zijl wordt er begonnen om 19:20 uur.

Dat is kort na de wedstrijd van ZVL Tetteroo. De vrouwen beginnen om 18:05 uur hun wedstrijd tegen Het Ravijn, de club uit Nijverdal. ZVL Tetteroo staat er aanzienlijk beter voor dan De Zijl. Met negen punten uit drie wedstrijden is de Leidse ploeg koploper en kan dus die eerste plaats verstevigen door een nieuwe overwinning te boeken.

De inhaalwedstrijd van de rugbyers van DIOK tegen The Hookers werd vorige week opgeschoven naar deze zaterdag in verband met de interland Moldavië-Nederland, maar gaat opnieuw niet door. Tegenstander The Hookers kan namelijk geen team op de been brengen.

Zorg en Zekerheid Leiden kan zaterdagavond historie schrijven door van Forward Lease Rotterdam te winnen. Dat zou de zevende zege op rij zijn bij de start van het seizoen en dat flikten de Leidse basketballers nog nooit. Bovendien werd er in de serie gewonnen van alle drie de grote concurrenten en ook dat is uniek. De bal wordt zaterdag in de Vijf Meihal opgegooid om 20:00 uur.

De mannen van Scylla reizen zondag af naar Midden-Limburg voor de wedstrijd tegen Westa. De Leidse Tafeltennissers delen momenteel de vijfde plaats in de eredivisie met die tegenstander en dus is een overwinning van groot belang om de play-offplekken (eerste vier) in zicht te houden. Na een lange autorit en koffie bij De Lucht (?) begint de wedstrijd om 14:00 uur.