Na een paar weken rust en het twee keer niet doorgaan van de inhaalwedstrijd tegen The Hookers komen de rugbyers van DIOK zaterdag weer in actie. Inmiddels is de wedstrijd tegen The Hookers door de rugbybond omgezet in een 30-0 overwinning voor DIOK, dat daardoor direct koploper werd. Om 15:00 uur is de kick-off aan de Smaragdlaan tegen Haagsche RC, als altijd een prestigeduel.

Op dat moment hebben de schakers van LSG IntelliMagic al de nodige zetten gedaan in de uitwedstrijd bij het Bussums Schaakgenootschap. De match in ’t Gooi begint om 12:00 uur.

Voor de waterpoloteams staan uitwedstrijden in de agenda. De vrouwen van ZVL Tetteroo gaan hun koppositie verdedigen in zwembad De Slag in Zaandam. Om 19:30 is daar De Zaan de tegenstander. De mannen van De Zijl gaan proberen de mooie week (twee zeges) een vervolg te geven in Barendrecht, waar in het Inge de Bruinbad om 20:05 uur de wedstrijd tegen ZPB begint.

Afgelopen week maakten de mannen van Scylla de reis naar midden Limburg voor de wedstrijd tegen Westa. Zondag is het de beurt aan de vrouwen om de lange tocht naar Wessem bij Roermond te ondernemen voor het duel tegen dezelfde club. Om 14:00 gaat het balletje voor het eerst heen en weer.

In verband met een interlandweekeinde er dit weeekeinde in de DBL niet gespeeld en Zorg en Zekerheid Leiden is dus vrij. Wie niet zonder basketball kan heeft de mogelijkheid om de jongere (bank)spelers van ZZ zondag in actie te zien met het U24-team tegen BA Limburg.