Twee flinke overwinningen. Daar waren de tafeltennissers van Scylla gebleven. De vrouwen wonnen hun voorgaande wedstrijd in de eredivisie met 5-1 en de mannen voegden daar nog eens een 6-0 aan toe. Het waren exact dezelfde standen die ook dit weekend op het bord kwamen. Dit keer waren het echter geen overwinningen maar nederlagen.

De vrouwen reisden af naar Den Helder. Daar wachtte hen de heersende kampioen van Nederland hun in oorlogssterkte op. Marie Depuydt en Esmee van Marwijk bleven zonder overwinning. In het geval van Depuydt was dat te begrijpen. Zij moest immers aantreden tegen de nog ongeslagen Ana Gogorita en de sterke Shuo Han Men. Ook Van Marwijk had weinig kans tegen Gogorita. Tegen Dobrila Jirguseska wist ze nog wel een game te winnen. Het Leidse punt werd gescoord door Kim Hergelink, die haar draai helemaal gevonden lijkt te hebben bij Scylla. Haar winst op Jirguseska was knap en zeer verdiend (3-0).

Het eerste mannenteam beleefde in Klazienaveen een zware zondagmiddag. De 6-0 tegen Itass DTK’70 was duidelijk maar ook wat geflatteerd. Kim Vermaas (tegen Barry Wijers) en Merijn de Bruin (tegen Nathan van der Lee) waren dicht bij een overwinning. Beiden verloren echter hun partij nipt in vijf games. Voor invaller Joost van Santen was het niveau nog iets te hoog. Geen schande, voor hem stond de wedstrijd vooral in het teken van het opdoen van ervaring.