Super Sundays zijn belangrijk bij Scylla. Het zijn de zondagen waarop zowel het eerste mannen- als het eerste vrouwenteam thuis speelt. Beide tafeltennisteams spelen eredivisie; een unieke prestatie in Nederland.

Op de eerste Super Sunday van het nieuwe competitieseizoen werd Scylla vereerd met de aanwezigheid  van wethouder Paul Dirkse van Onderwijs, Sport en Duurzaamheid, die nadrukkelijk aandacht schonk aan de goede band tussen de gemeente Leiden en Scylla.

In zijn openingswoord stond de wethouder stil bij de LED-installatie die Scylla met hulp van de gemeente en een overheidssubsidie kon installeren. De nieuwe LED-installatie zorgt voor een energiebesparing van bijna 50%. Goed voor het milieu en goed voor Scylla. De wethouder prees de ambassadeursfunctie die Scylla op het punt van duurzaamheid vervult en ziet de club als voorbeeld voor andere verenigingen.

De wethouder nam ook de gelegenheid te baat om Kim Vermaas met een mooie bos bloemen in het zonnetje te zetten (foto Wim de Leeuw). Vermaas behaalde afgelopen week met het Nederlands team een bronzen medaille op het EK voor teams. Vermaas speelde het gehele toernooi sterk en was met haar team zelfs dicht bij de finale.

Na de toespraak debuteerde Vermaas voor het eigen publiek in de manneneredivisie. Een unicum, dat haar in staat stelt om verder te groeien nu ze in het merendeel van de wedstrijden in de vrouwencompetitie te weinig weerstand krijgt. Tegen landskampioen Enjoy & Deploy speelde Vermaas sterk. In beide partijen wist ze een game te pakken, maar een overwinning zat er net niet in. Haar team verloor met 1-5, waarbij het Leidse punt gescoord werd door Gerard Bakker jr.

Op de andere tafel speelde tegelijkertijd het eerste vrouwenteam, eveneens in de eredivisie dus. Tegen SKF verloor het team met 2-4. De punten voor Scylla werden gescoord door Esmee van Marwijk en de nieuwe aanwinst Kim Hergelink.