Het vrouwenteam van Scylla leed dit weekeinde in de eredivisie een kleine thuisnederlaag tegen de regerend kampioen Dozy Den Helder. Den Helder kwam door overwinningen van Ana Gogorita en Zhang (tegen Isabelle Tegelaar en Marie Depuydt al snel op een 0-2 voorsprong. Daarna bracht Esmee van Marwijk Scylla weer terug in de wedstrijd door een vlotte (3-0) overwinning op  Dobrila Jorguseska.

Het patroon herhaalde zich na de pauze. Zhang en Gogorita wonnen wederom hun partijen, ditmaal van respectievelijk Tegelaar en Van Marwijk. De slotwedstrijd ging naar Scylla. Depuydt won – net als Van Marwijk eerder – zonder gameverlies van Jorguseska.

Een 2-4 nederlaag tegen de nummer één van de eredivisie is natuurlijk niet slecht. Toch schoot Scylla er weinig mee op. Concurrent Westa won namelijk dit weekend met 6-0 van Vriendenschaar. Daarmee is plaatsing voor de play-offs voor Scylla alleen nog maar in theorie mogelijk. Scylla heeft weliswaar evenveel punten als Westa, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Terwijl Westa komend weekend tegen Avanti uitkomt (de hekkensluiter van de eredivisie) zal Scylla aan de kant blijven. Daarna spelen beide teams nog maar één wedstrijd. Tenzij er een wondertje gebeurt moet Scylla  zich dus gaan voorbereiden op de play-downs.

Op de foto van Wim de Leeuw: Marie Depuydt haalde het laatste punt voor Scylla binnen.