ZVL-1886, Stichting Top Waterpolo Leiden (TWL) en Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling zijn tot een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gekomen. TWL ondersteunt ook de komende jaren het topwaterpolo van de Leidse vereniging op financieel gebied. Daarnaast verlengde én intensiveerde Tetteroo z’n activiteiten: Tetteroo is nu hoofd- én naamsponsor van alle disciplines binnen de vereniging.

Michel van Ruiten, bestuurslid ZVL-1886: “We zijn heel blij met deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst. TWL zorgt voor het financiële fundament onder ons topwaterpoloplan, waardoor we onze ambities waar kunnen maken. Helemaal verguld zijn we dat – met dank aan de inspanningen van TWL – de voor ons vertrouwde naamsponsor Tetteroo nu ook de rest van de vereniging steunt.”

Marco Spee, voorzitter TWL: “Het ondersteunen van het topwaterpolo in Leiden is onze missie en dus zijn we heel enthousiast dat we eruit zijn gekomen met het bestuur van deze prachtige club. We zijn inmiddels 5 jaar betrokken en ondertussen beschikt de vereniging over de beste jeugdopleiding van Nederland en zowel de heren als de dames strijden jaarlijks mee om de hoofdprijzen op het hoogste niveau. Dat maakt ons trots en motiveert om door te gaan.”

Chris Pronk, eigenaar en directeur Tetteroo Bouw- en Projectontwikkeling:  “Vanuit Tetteroo ondersteunen wij diverse maatschappelijke doelen, waaronder TWL. Wij voelen ons verbonden met topsport en zijn zeer tevreden met de manier waarop TWL en ZVL-1886 topsport ondersteunen en faciliteren voor jeugd en volwassenen. Het intensiveren en uitbreiden naar andere disciplines zoals zwemmen en triatlon voelt logisch en we zijn verheugd met de continuering van deze samenwerking.”