Voor de vrouwen van ZVL-1886 Tetteroo was de wedstrijd tegen PSV Eindhoven niet veel meer dan een veredeld oefenpotje. Het is dat de Brabantse vrouwen aan het einde van het duel de stand nog een iets beter aanzien mochten geven, want het was vier keer acht minuten eenrichtingsverkeer.

Na het eerste kwart was het al 7-0 en er volgden nog twee Leidse doelpunten, voordat PSV de eerste treffer kon laten noteren. Maar na die 9-1 gooide Iefke van Belkum (topscorer met zes doelpunten) er drie op rij in en was het bij de rust al 14-1.

Voor coach Jacob Spijker een mooie gelegenheid om wat jonge speelsters te laten proeven aan het spelen in de eredivisie. Dat daarna de stand niet meer zó hard opliep werd voor lief genomen. PSV kon zelfs het laatste kwart winnen, onder andere door het maken van de laatste drie doelpunten van de wedstrijd: 21-6.

ZVL-1886 Tetteroo – PSV Eindhoven 21-6 (7-0, 7-1, 5-1 en 2-4).
Doelpunten ZVL: Iefke van Belkum 6, Malissa van Rijn 4, Isis Keijzer 2, Mathilde Voorvelt 2, Anne de Kleer 2, Marianne de Groot 2, Melisa Niskanen 1, Sterre Bijkerk 1 en Lizzy Terpstra 1.