De vrouwen van ZVL-1886 wonnen en verloren in het weekeinde.
Het team van coach Iefke van Belkum is weer compleet. Ze miste gedurende twee weken Nikki Meijer en Anna Pauli die deelnamen aan het jeugd-WK in Israël.
Zaterdag ging de wedstrijd tegen het ongeslagen ZV De Zaan nog met 9-5 verloren. De volgende dag werd wel UZSC verslagen. ZVL-1886 won in Utrecht met het kleinste verschil: 9-10.
Het Leidse team stond aan het einde van de derde periode nog met 9-6 achter. Toen toonde ZVL echter karakter. Duchanka Kammerman tekende een halve minuut voor het einde voor het winnende doelpunt.
Scores ZVL-1886 tegen Zaan: De Kleer 4, Meijer 1
Tegen UZSC: Zwiers 3, Kammerman 2, De Kleer 2, Terpstra 2. Roijen 1.
Mannen
De mannen van ZVL-1886 hebben van SVH gewonnen in Rotterdam: 9-14. Het team van coach John van den Burg ging daarmee naar de zesde plek op de ranglijst met dertien uit zeven.
De Leidenaars begonnen slecht. SVH nam in de eerste periode heel een voorsprong. Groot werd de achterstand niet voor ZVL, dat eenvoudigweg meer kwaliteit heeft dan de Rotterdammers.
In de tweede periode liep ZVL-1886 met vier doelpunten van David Spijker uit naar een 3-9. Na rust waren de teams meer aan elkaar gewaagd, maar kwam de zege van de Leidse club niet meer in gevaar.
Topscorers ZVL-1886: Spijker 4, Haasnoot 2, Van Ruiten 2, Van Vierzen 2, Visser 2.