ZVL-1886

ZVL-1886 is een waterpoloclub uit Leiden, die is ontstaan uit een fusie tussen LZ 1886 en De Zijl Zwemsport. De club heeft een rijke geschiedenis en heeft door de jaren heen veel successen behaald. ZVL-1886 is een van de oudste en meest prestigieuze waterpoloclubs in Nederland en heeft een sterke reputatie opgebouwd als een van de beste clubs in het land.

ZVL-1886 heeft in de loop der jaren verschillende nationale kampioenschappen gewonnen en is een belangrijke speler in de Nederlandse waterpoloscene. De club heeft zowel heren- als damesteams en biedt een scala aan waterpolo- en zwemactiviteiten voor jongeren en volwassenen.

De vereniging heeft een sterke jeugdafdeling en biedt jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en deel te nemen aan verschillende competitiewedstrijden en toernooien. ZVL-1886 is ook betrokken bij verschillende lokale gemeenschapsinitiatieven en organiseert regelmatig evenementen om de gemeenschap bij elkaar te brengen en te promoten.

ZVL-1886 heeft een eigen clubhuis en trainingsfaciliteiten, en biedt uitstekende coaching en begeleiding voor alle leeftijden en niveaus. De club heeft een professionele en toegewijde staf van trainers en coaches die zich inzetten voor het helpen van spelers om hun volledige potentieel te bereiken.

Als een van de meest succesvolle waterpoloclubs in Nederland, heeft ZVL-1886 een sterke en gepassioneerde fanbase. De club heeft een grote groep trouwe supporters die de teams zowel thuis als op reis aanmoedigen.

Als je geïnteresseerd bent in waterpolo en op zoek bent naar een club om deel te nemen, of gewoon wilt genieten van de opwinding van het bekijken van wedstrijden op hoog niveau, dan is ZVL-1886 zeker een club om te overwegen. Met zijn sterke geschiedenis, toegewijde staf en gepassioneerde supporters, is het geen wonder dat ZVL-1886 een van de meest succesvolle en gerespecteerde waterpoloclubs in Nederland is.

ZVL 1886

Foto: Ruud Wormgoor

Contact

Adres
ZVL-1886 – Zwembad De Zijl
Paramaribostraat 66 A
2315 VK Leiden

Telefoon
071-5221015 (De Waterkeet)

E-mail
info@zvl-1886.nl

Website
www.zvl-1886.nl